当前位置: 首页 / 学术动态 / 正文
王雅书博士学术报告预告
发布日期:2017-08-03 浏览次数:

报告题目: Holomorphic maps between Fourier algebras

人: 王雅书博士(National Chung Hsing University, Taiwan

要:In this talk, we will introduce the Fourier algebra A(G) and the representation of linear orthogonally multiplicative maps on A(G). We also present the representation of the holomorphic maps on the Fourier algebras A(G). This is joint work with Professor Ngai-Ching Wong.

间: 84日(星期五)上午9:00-10:00

点:数学科学学院三楼报告厅(数学楼304房间)